Friday, April 29, 2011

Marketing Plan Percuma Untuk Blog Korang

hasil nukilan: wafimamakidz at 2:38 PM 2 comments Links to this post
Salam U all...
Ini adalah bw Mamakidz yang pertama ke blog puanbee...Bagi blogger newbie seperti Mamakidz, N3 ini amat menarik sebab mungkin betul juga kata puanbee...tak cuba tak tahu...So, Mamakidz amat bebesar hari mencopy+paste N3 ini di blog Mamakidz. 
Mamakidz amat berharap agar N3 ini dapata membantu semua newbie spt. Mamakidz.........


sumber rujukan:blog puanbee
Hari ni bee nak bercakap dan bagi kesedaran kat korang yang suka sangat tinggal komen di shoutbox dan bukan di tempat komen , salah satu bee mendapat backlink yang banyak adalah tinggalkan komen di blog lagi-lagi blog yang memakai plugin comment luv , blogspot pun boleh pakai plugin itu kalau nak , ada cara nya …tapi kebanyakkan blog wordpress berbayar ada plugin commen luv nih …Juga blog yang mempunyai PR yang tinggi serta lama atau kata lain otai …

FB Page daku

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

...There something about mamakidz Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez