Friday, October 21, 2011

Oh....ibu

hasil nukilan: wafimamakidz at 12:06 PM 0 comments Links to this post
Ibu, kuatkanlah semangat mu untuk melawan penyakitmu itu. Ibu ketahuilah oleh mu bahawa Ayah, Along, angah, noni, alang, am, arul, kak Ani, nazim, nizam, zizah, ina dan cucu2 ibu menyayangi dan menunggumu.
Wahai sahabat2ku, pada saat ini ibuku sedang bertarung dgn saat yg kritikal iaitu ibuku sedang koma di wad ICU@HUKM. Pada dua tahun lepas ibuku telah mengalaminya yg mana lehernya telah ditebuk dan kakinya telah dipotong.
Mamakidz, amat berharap agar ibu dapat melepasi saat kritikal ini sebelum tempoh empat hari kerana prosedur pihak hospital jika pesakit koma lebih dari empat hari maka lehernya perlu ditebuk bagi mengelakkan jangkitan kuman dari merebak lebih teruk pada paru2nya. Oleh itu, Mamakidz memohon kepada sahabat2 Mamakidz, doakanlah ibu Mamakidz sedar dalam tempoh terdekat. Mamakidz tidak sanggup melihat ibu Mamakidz terseksa buat kali kedua.
Sent from my Nokia phone

Ibuku sedang koma di wad icu@hukm

hasil nukilan: wafimamakidz at 3:23 AM 0 comments Links to this post
Dikeheningan malam yang dingin, Mamakidz telah dikejutkan dgn panggilan telefon dari adik dan abah. Panggilan itu telah memaklumkan yg ibuku telah dipindahkan ke wad ICU.
Mamakidz telah mengejutkan en hubby dan anak2 utk segera ke sana. Sampai saja di hukm ibuku rupanya telah koma dari wad hdw lagi. Ya Allah, besar sungguh dugaan yg Kau berikan.
So, rakan2 Mamakidz doakanlah agar tiada apa yg berlaku kepada ibuku. InsyaAllah.
Sent from my Nokia phone

FB Page daku

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

...There something about mamakidz Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez