Wednesday, January 5, 2011

Second hand Breastpump Spectra 3 sudah di let go.....

hasil nukilan: wafimamakidz at 2:39 PM 2 comments Links to this post
Alhamdulillah, ia telah dijualkan pada Rashliana
Semoga niat murnimu itu mendapat keberkatan dari Ilahi, Insya'Allah

Harga Jualan set baru:RM360.00
Harga Mamakidz nak jual: 200 (boleh nego)


Breastpump Spectra 3 spesification:-

Ideal for home and office use. 
The advantages are: very quiet, long life span, rhythmic suction (mimics baby's sucking rhythm - very comfortable to use), adjustable suction, simple to use, dual pumping option. Accessories (breast shield, tubing) are separable so it's easy to wash and sterilize. Its light weight and compact design to make it extremely portable and good to use in a small space.


Spesifikasi second hand breastpump spectra 3 mamakidznye:

  • Mamakidz telah menggunakannya selama 1 tahun 5bulan(sekarang dah tak guna, sebab mamakidz dah brand lain)
  • condition okey dan tidak pernah mengalami sebarang masalah.
  • Mamakidz nak tolak pumpnya sahaja,( bukan apa takkan mommies nak reuse breast shield dan tube yang mamakidz telah gunakakan.)
  • So, nanti momies hanya cari spectra shield set (seperti dibawah) sahaja. harganya dalam RM70.00

Spectra Breast Shield Set



This is an extra set to enable you for double pumping with your Spectra 3 Breastpump. This set contains:

  • Breast shield
  • Valve and membrane
  • Tubing


P/S: kalau berminat SMS je kat mamakidz @012-9066653 atau email :p3zaf5y@gmail.com

Baru start keje...setelah menguruskan persekolahan anak-anak

hasil nukilan: wafimamakidz at 1:14 PM 1 comments Links to this post
Anak-anak di hari pendaftaran persekolahan kakak mereka
Salam tahun baru mommies;

Mamakidz baru start keje hari ni, kerana menguruskan persekolahan Miera utk ke tahun 2 @ sek. rendah sek,7, bandar baru bangi.

Lihatlah telatah anak-anak mamakidz,si zafiq baru berusiah 4 tahun tapi dia pun turut sibuk nak pakai baju sekolah macam kakaknya. Tidak ketinggalan juga dengan jr., mujur tiada saiz yang sesuai utk nya, kalau tidak dia pun sibuk juga.

Jejaka berbaju hijau (anak-anak memanggilnya uncle mawi) tu pula, bertindak sebagai pengasuh kepada anak-anak mamakidz.  Jikalau tanpa dia, pincanglah dunia mamakidz.

Mawi ini adalah pekerja abah a.k.a adik angkat kitaoranglah, ia sebenarnya terlibat bahagian kontraktor dan sivil, tetapi memandangkan ia lebih cenderung kepada kerja-kerja perempuan maka abah telah melantik beliau membantu mamakidz.  Nanti mamakidz akan ceritakan kisah uncle mawi.

FB Page daku

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

...There something about mamakidz Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez