Friday, August 20, 2010

Hari Jumaat tanpa kemana-mana....boring giler..

hasil nukilan: wafimamakidz at 2:39 PM 0 comments Links to this post
Aa.....boringnye
Kebiasaannya setiap hari Jumaat, mama dan member akan meronda keliling bangi, Hatta dibulan puasa...bukan buat apa pun cuci mata je, buat lenguh kaki adale.. Almaklumlah kalau kaum HAWA tu, tetap kaum HAWA.

Padahal bangikan bukan ada sogo ke, JJke, yang ada hanyalah warta dan billion, tetapi kalau dah boring satu hari duduk kat ofis, mana tahan ooo...

Aircond sejuk kat ofis mama, perut pulak berkeroncong....(sabar itu separuh dari iman).  Kiranya tahun ni mama dan member kuat semangat dan kuat iman tau.  Kalau dulu-dulu, dah selamat da..adioslah jawapannye (dah berbuke..)

moral of the story: mujur mama ada mengambil PD dan ESP semasa bersahur tadi.

FB Page daku

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

...There something about mamakidz Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez