Thursday, September 8, 2011

Kenapa Shaklee menjadi pilihan

hasil nukilan: wafimamakidz at 9:00 AM 0 comments Links to this post
Cubalah kalian renung-renungkan kenyataan dari sahabat siber Mamakidz ini.  Mudahan-mudahan Allah akan mempermudahkan pilihan anda.  Tidak salah untuk kite membaca artikel ini demi mencari maklumat tambahan.


"Ramai yang bertanya mengapa Shaklee menjadi pilihan ibu sedangkan banyak lagi vitamin baru yang claim produk mereka lebih bagus dan lebih hebat dan tidak kurang juga yang claim teknologi produk mereka lebih bagus untuk badan terima kerana ianya bukan dalam bentuk pil... Namun jawapan yang mampu ibu berikan ialah selagi Allah mengizinkan ibu berpegang dengan Shaklee maka selama itulah ibu bertahan. Hati manusia ini Allah yang pegang, kita tidak mampu untuk berkata lebih dari luar pengetahuan kita.

Setakat ini ibu sangat selesa dengan produk ini..Shaklee. Ianya sangat berpatutan harganya setanding dengan kualiti produknya. Ramai teman2 ibu yang baru mengenali Shaklee sangat berpuashati dengan vitamin yang ibu syorkan.

Jika 9 tahun dahulu, ibu ditemukan Allah dengan rata2 yang pernah mendengar nama produk ini iaitu Shaklee tapi kini kerana terlalu banyaknya produk kesihatan yang tumbuh ibarat cendawan maka Shaklee adakala seolah2 tenggelam dalam timbunan produk kesihatan dalam pasaran. Ramai yang bertanya, sejak bila vitamin ini wujud dan sebagainya. Tidak salah bertanya sekurang2nya kita tahu apa yang kita masukkan ke dalam tubuh kita.

Setiap kita punya pilihan dan hak untuk memilih makanan kesihatan yang kita rasa serasi dengan badan serta seiring dengan kemampuan poket kita. Ibu sekadar berkongsi ilmu produk yang telah ibu ambil selama 9 tahun dan alhamdulillah ia banyak membawa manfaat kepada kesihatan ibu serta anak2 ibu dan tidak lupa abah tersayang. Ibu bersyukur kerana berjaya menyusukan kedua2 anak ibu lebih dari dua tahun dan alhamdulillah ia banyak membantu ibu dalam menjalankan tanggungjawab sebagai seorang ibu, isteri dengan baik alhamdulillah."

Kepada sesiapa yang mencari2 produk kesihatan dan dalam masa yang sama ingin mendapatkan kesihatan yang optimum, vitamin Shaklee adalaha jawapannya.  Percayalah, apa yang sahabat Mamakidz perkatakan ini adalah benar, ia telah berlaku kepada Mamakidz sendiri.

Anda sedia maklum, Mamakidz adalah 'pumping & working mom'.  Untuk menjayakan aktiviti mengepam susu dan dalam masa yang sama perlu menjalankan tugasan harian di pejabat dan di rumah ia memerlukan kestabilan stamina. 
Oleh itu demi membantu sahabat-sahabat siber Mamakidz di luar sana, di sini  Mamakidz ada menyediakan pack percubaan (consume selama 30hari) dengan harga yang sangat berpatutan.


Secara ringkas Shaklee telah membantu Mamakidz;

  • Semasa Mamakidz kekurangan stok EBM. 
  • Semasa Mamakidz tekanan perasaan
  • Semasa Mamakidz mengalami masalah pembuangan secara natural
  • Semasa Mamakidz down kerana ASI Mamakidz hampir kering
  • Semasa di bulan puasa, Mamakidz boleh berpuasa dan dalam masa yang sama mengepam susu di ofis.
  • Membantu merawat masalah tyroid yang Mamakidz telah hadapi selama hampir 3 tahun.
  • Dan bermacam-macam lagi.

Mamakidz berjanji akan sambung N3, kenapa Shaklee menjadi pilihan....tunggu ye.

FB Page daku

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

...There something about mamakidz Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez