Monday, January 10, 2011

Ketahui rahsia kewanitaan dan keanjalan anda..sebagai seorang WANITA

hasil nukilan: wafimamakidz at 6:22 PM 0 comments Links to this post
Anda mengalami masalah dengan keanjalan dan warna sekitar nipple yang semakin gelap? Ini bukan entry censored yer.. .Anda wanita? wajib baca entry ni..... (kalau anda bukan wanita pun takpe..boleh share ke isteri atau kakak/adik2 anda yang dah berumah tangga).... (Thanks N atas perkongsian entry ni )

Sedarkah kita kaum ibu, apabila melahirkan anak, warna aerola atau sekitar kawasan nipple akan berubah menjadi gelap dan makin ramai anak yang dilahirkan maka akan lebih gelap kawasan tersebut dan ada yang berubah kepada warna kehitaman.Memang benar ada wanita yang melalui fasa yang sedikir getir apabila menyusukan anak, bentuk payudaranya hilang keanjalan. Namun bukan semua melalui fasa ini. Jika kita mengambil langkah awal menjaga pemakanan dan mengambil makanan tambahan yang bersesuaian dengan keperluan tubuh badan serta penyusuan insyaALLAH masalah perubahan warna puting dan keanjalan akan dapat diatasi.Percayakah kalian bahawa pengambilan secara konsisten vitamin E 400 iu beserta selenium & ESP membantu mengatasi masalah ini? Cuba baca petikan testimoni ini :

" Then search pasal nk tmbh susu tetiba jumpa blog Ita, tu yg try Set F tmbh ESP sbb masa tu br beli vitamin2 dr farmasi. Alhamdulillah.. hari pertama amik ESP dgn Alfalfa susu naik balik kepada 3oz dr 1oz hari sebelumnya. Dua ari lepas tu susu naik lagi dr 3oz kpd 5oz skali pam. Punya la suka.. Masa tu minum ESP 1x sehari dan 2 biji Alfalfa. Pikir nk jimat pun ada gak sbb baru renew insuran dan roadtax keta :)


Lagi satu saya suka (segan nk bgtau ni) sbb nipple lepas bersalin anak pertama tambah gelap.. smp anak ketiga ni lagi gelap.. TAPI sejak amik Vitamin E dr Ita aritu nipple kurang gelap dan skang ni nipple agak cerah (mcm ms blum kawin).. X sangka plak Vitamin E tu blh mencerahkan nipple.. plan amik untuk cantikkan kulit muka je sbb dh mula kusam.. tp result muka dh mula berseri sikit dr sebelumnya dan siap extra benefit lg.. 


So, apa tunggu lagi? ingin cantik?..Mari dapatkan vitamin E dengan add onmana2 trial pack dengan hanya RM37 sahaja dan ESP Shaklee RM131(great price including postage).... Pilihan ditangan anda!Keterangan lanjut tentangTrial 30days RM70 SET F (mengandungi Alfafa dan Vitamin E )..baca disini khusus-buat-kaum-wanita


Untuk membuat pesanan, hantar SMS @012-9066653

FB Page daku

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

...There something about mamakidz Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez